2017, januari: Het mooiste moment.

Het mooiste moment.

 
Marokkaanse Medina, 40 x 80 cm, olieverf op linnen

Het afgelopen jaar ben ik weinig in mijn atelier geweest, door verschillende omstandigheden. Ik mis het. Hetgeen ik ook positief vind; te constateren dat ik er naar verlang om weer te schilderen. Mijn routine als ik ’s ochtends in m’n atelier kom: oude verfkleren aan en een kop koffie maken. Misschien is dat het mooiste moment 😉 De dag ligt nog voor me, onbegrensde mogelijkheden, ik moet niets en mag alles. De regels uit het dagelijkse leven gelden in mijn atelier alleen als ik dat wil. Waar vind je dat in de samenleving? Nou ja, zo’n man als Edison, die wist het:

‘Er zijn hier geen regels. We proberen iets voor elkaar te krijgen.’   

(Leuke quote om mee te beginnen in het nieuwe jaar op je werk.)

Hoe dan ook, kunstenaars zijn dus bevoorrecht. Ondanks de frustraties, die ook reëel gevoeld worden. Maar in vrijheid kunnen zoeken en maken, dat is goud! Kijk even dit Tedje (klik hier) van 7 minuten: waar experimenteren toe kan leiden.

Dit jaar ga ik serieus tijd inruimen om te schilderen. En om er weer in te komen heb ik dat lekkere straatje geschilderd waar ik doorheen liep in Marrakech. Omdat het licht zo fantastisch knalhard door het steegje en door de kieren van boven viel. Als je het schilderij in het echt wilt zien, kom dan zaterdag 28 januari naar mijn atelier. Ik doe mee aan de grote atelierverkoopdag (zie de agenda hiernaast). Je bent van harte welkom!

Groet,
Willy

Deel deze brief gerust met vrienden, familie of anderen in je netwerk
share
tweet
forward
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *