Activiteiten

Workshops voor bedrijven en particulieren

favicon Workshops op maat
Wilt u met een eigen kleine groep (collega’s, vrienden, maatschap, familie-uitje etc.) een actieve workshop volgen, waarin schilderen centraal staat en plezier hebben met elkaar voorop? In mijn atelier in Zwolle staan de ezels en de verf klaar.
Workshops ›
faviconWorkshops met open inschrijving
Naast de ‘workshop op maat’ organiseer ik regelmatig diverse workshops met open inschrijving.
Workshops ›

Inloopatelier modeltekenen/schilderen

Voor beginners en gevorderden

Als je het leuk vindt om naar waarneming model te tekenen en/of te schilderen, doe dan graag mee. Je hoeft geen teken of schilderervaring te hebben. Je werkt voor jezelf.

We komen regelmatig op vrijdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur met een klein groepje schilders bij elkaar in mijn atelier, om in een rustige fijne sfeer onszelf te blijven oefenen in modeltekenen/schilderen.

Inloopatelier ›

Portret in opdracht

Regelmatig schilder ik een portret in opdracht. Ik vraag vooraf naar de wensen en de eigen ideeën van de opdrachtgever. We overleggen over formaat en kleurstelling. Het portret wordt geschilderd op goede kwaliteit linnen en in olieverf, maar er kan ook ander materiaal worden gebruikt (bijvoorbeeld paneel in plaats van doek, of pastelkrijt in plaats van verf). We spreken af of er een of meerdere keren wordt geposeerd.
Portret in opdracht ›

Inmiddels is het schilderij bij mij thuis niet meer weg te denken en een dierbaar bestanddeel van mijn omgeving geworden. Ik ben er verschrikkelijk blij mee.

Helga Ede, Epe

Kunstuitleen

Een initatief van de schilders Marjan Kok en Willy van der Beek, waaraan nu ook Wilma Wijnen als fotograaf deelneemt.

Schilderijen en foto’s worden uitgeleend aan bedrijven en particulieren voor een periode van drie of zes maanden. De aan de kunstenaar te betalen vergoeding bedraagt € 20,00 per maand. Kunstuitleen ›