2017 juli: Make it better

Verf gebruiken

Mijn zzp-klus zit erop na negen maanden. Er is een mooi kindje van gekomen. Het Royal Talens Experience Centre in Apeldoorn is leven in geblazen. Anderen mogen het begeleiden naar volwassenheid. Hoe fijn is dat 😉

Ik heb nu tijd en vooral veel zin om zelf weer verf te gebruiken. Een betere start om deze fase in te luiden had ik niet kunnen bedenken: ik was een week in Carmignano met een groep kunstschilders, onder begeleiding van Herman Tjepkema. Klik even hier voor een sfeerimpressie.

  
Onder de hete Toscaanse zon hebben we zo ongeveer dag (real time) en nacht (in onze dromen) het prachtige landschap in de omgeving van de agriturismo proberen te vangen in verf. En verder ontzettend veel lol gehad, superlekker gegeten, mooie oude stadjes gezien, gezwommen, en elkaar nog wat onbruikbare Italiaanse woorden geleerd.

Lieve mensen, ik ga deze zomer heerlijk nieuwe schilder-, schrijf- en andere plannen maken. Ik houd jullie daarvan graag via deze maandelijkse brief op de hoogte. Schrijf me vooral terug als je daar zin in hebt. Of kom eens bij me aan in mijn atelier, waar ik vanaf nu weer veel te vinden zal zijn. Bezig met, zoals Buechner het zei: “figure out what you do well and make it better”.

Heb het goed, en geniet van deze fijne zomertijd!

Groet, Willy

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *