2022 nr 102 (augustus)

Het eerste exemplaar

De lancering van mijn boek ‘De schilder schrijft’ was kleur- en bloemrijk, vrolijk en feestelijk. Een zwoele zomeravond (wat een mazzel!) met leuke geïnteresseerde mensen, fijne muziek, een hapje en een drankje, lekker buiten in het groen van de Veluwse bossen; ik heb genoten van het begin tot het eind!

En nu de verdere verkoop! Tot nu toe loopt het boven verwachting. De eerste lezersreacties en recensies dwarrelen binnen, leuk! (klik hier als je er een paar wilt lezen) Super als mensen de moeite nemen om te reageren. Doe dat lieve mensen, als je mijn boek met plezier hebt gelezen; plaats een review op bol.com, schrijf me een mailtje, zeg me wat je er van vindt, deel op social media. Het móet niet, je bent me niets verplicht; ik nodig je uit te delen, zoals ik deel met jou.

En nu ben ik toe aan schilderen! Lekker mijn atelier in. De hele goegemeente is met vakantie, stilte en rust in en om mij. De kwast verlangt naar verf, het doek wil aangeraakt, de schilder stelt zich open voor wat zich aandient…;-)

Tot slot: ik overweeg in het najaar weer een serietje lessen te geven voor beginnende en enigszins ervaren schilders die zin hebben aan de hand van wat theorie daadwerkelijk in mijn atelier aan de slag te gaan. Laat het me graag weten als je geïnteresseerd bent. De groepsgrootte is maximaal 5 personen. Data worden vastgesteld in overleg.

Groet,
Willy

PS.

Wil je een radio-interview beluisteren over ‘De schilder schrijft’ dat ik had op 12 juli jl. met Harrie Mulder van Radio 794? Klik hier (13 minuten).

PS.2

Er is weer van alles te doen en te zien de komende maanden, kijk even in de agenda hiernaast. Wie weet treffen we elkaar in Zwolle bij Palet of in DOAS. Ik ben daar in ieder geval op 10 en op 25 september.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *